Language selection

forintoshaz-logo

Elérhetőségeink

Horváth Hedvig
+36 (30) 521-7411
info@forintoshaza.hu

Vezetékes számunk:
+36 (92) 367-027

Lájkolj minket

Gallery

 

Ennyien láttak minket:
látogató számláló

Rendezvények - Esküvők

 

eskuvo piciMegőrizve a természethez szorosan kötött jellegét a birtoknak különlegesen gyönyörű kerti házasságkötési szertartást ajánlunk. A házasulandó pár akár választhat a környezetben adódó számtalan alkalmas helyszínből az eskütétel perceire. A mi tapasztalataink arról tanúskodnak, hogy a legkedveltebb helyszín, a rózsalugas alatt, a rózsakert közepén található. Mi a Forintosháznál tiszteljük a házasulandók szándékát és fontosnak tartjuk, hogy a házasságkötési szertartás jelentős és maradandó emlék maradjon minden résztvevő, de főleg a házasulandók  számára. Varázslatos vidéki helyszínt ajánlunk, illatos kertek és hullámzó lombok között, felejthetettlen és maradandó emlékekkel.

Minden esküvői foglalással 50 fő felett az új házaspár szállása kiegészítőképp bérmentes a nászéjszakán. Egy üveg jégbe hűtött  pezsgő és az alkalomhoz illő dekoráció várja az ifjakat. Mi a Forintosháznál ezzel a gesztussal szeretnénk kifejezni a jókívánságainkat a jövőt illetően.
 
 
 
 317494 212447588816275 1906444347 n
 Az árban nincs belefoglalva a sátor kölcsönzési díja.

A sátor ára további 100.000.- Ft és maximum 100 fő befogadására alkalmas.

Személyre szóló dekorációval szolgálunk.

A színekről és a további részletekről (névkártyák, menük, programok, dekorációk és virágok) a foglalás alkalmával, a 20% előleg megfizetésével egyidőben állapodunk meg.

 

 

 

 

 Esküvő Forintosházán

FaLang translation system by Faboba